Romantiske Overnatningsmuligheder for 2 i København

Et romantisk hotelophold for to er en glimrende måde at værdsætte hinanden på. Vi glemmer ofte at pleje parforholdet i hverdagen, når job, børn og fritidsinteresser skal passes. Men hvis I gerne vil afsætte tid til hinanden en weekend i nær fremtid, så kan I fx booke et værelse på et af de mange skønne hoteller i København.

Kombiner et romantisk ophold med storbyoplevelser. Her byder København på alt fra shopping, restauranter og kultur til musikevents. Hotelværelser fås i flere prisklasser, så der er noget for enhver pengepung.

Romantiske hotelophold i flere prisklasser

Er I til luksus, kan I booke et Hotelophold i København på d’Angleterre, som ligger ved Kongens Nytorv i centrum af København. Det legendariske hotel har eksisteret siden 1755, men det har fuldt med tiden og er stadig utrolig populært. Vælg mellem elegante værelser og suiter på d’Angleterre, hvor I desuden kan få en fantastisk gastronomisk oplevelse i hotellets restaurant samt benytte spaen til at forkæle jer selv.

71 Hotel ligger i Nyhavn og byder på en charmerende indretning i de lækre værelser med kvalitetsmøbler og loftsbjælker, og her har I udsigt over bådene i Nyhavn. Der findes flere gode restauranter i Nyhavn, hvor I kan spise dejlig mad, men I kan også bevæge jer i retning af Kongens Nytorv og Strøget for at shoppe. Er I til kulturelle oplevelser, så ligger der både det Kongelige teater og Charlottenborg Kunstmuseum fem minutters gang derfra. I kan også gå ned til Amalienborg eller Langelinje, hvor I finder den lille havfrue.

Vil I gerne bo på et budget-venligt hotel, så anbefaler vi Comfort Hotel Vesterbro, som ligger lige ved Københavns Hovedbanegård. Her får I et lækkert comfort-værelse, morgenmad med økologiske produkter, og I er tæt på Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget.

Oplev byen hånd-i-hånd

Booker I en romantisk weekend i København, så har I et dejligt hotel som udgangspunkt for jeres oplevelser. I kan vælge at sove længe, spise brunch på hotellet, benytte spaen, eller I kan gå ud i byen og få oplevelser. Måske vil I gerne bare gå rundt i byen hånd i hånd, sidde på en café og få en kop kaffe, spise frokost på en restaurant, besøge byens parker, museer eller shoppe i de mange butikker. København byder desuden på et væld af restauranter, og her kan I smage på hele verdenskøkkenet. Bestiller I et romantisk hotelophold allerede i dag, så har I meget at glæde jer til.

1DK - Hotelophold-for-2 - opholdsguide